Over ons

Hobby metaaldetectors

Welkom op onze webstek! Wij zijn sinds 2004 officieel erkende dealer/importeur van XP, Minelab, Fisher, Garrett, Teknetics, Nokta, Quest, C-scope en Bounty Hunter. Ook voor de Lorton Tumbler en diverse Vismagneten van Magnetar bent u bij ons aan het juiste adres. Verder bieden wij een ruim aanbod aan van accessoires zoals schoppen, coiltek- en SEF zoekschijven, opbergmateriaal voor je mooiste munten, boeken, batterijen en dergelijke.

Zoekt U een merk of model die niet op onze website voorkomt? Vraag er naar, wij kunnen U steeds helpen!

Wij kopen steeds aan in grote hoeveelheden en kunnen daardoor de beste prijzen waarborgen. Voor XP, Teknetics, Fisher en Bounty Hunter zijn wij de exclusieve importeur voor Belgie. Overtuig uzelf en kom vrijblijvend kijken!

Security / Professioneel

Op gebied van security kunnen wij eveneens de beste merken aanbieden! Wij zijn erkend verdeler van CEIA, Fisher M-Scope en Ebinger. Ook de professional kan bij ons terecht voor detectie van bvb putdeksels en kabels.

In de diverse professionele sectoren hebben wij zeer goede referenties! Wij leveren regelmatig aan diverse politiekorpsen, nutsleiding maatschappijen, ministerie van justitie, ministerie van binnenlandse zaken, luchthavens, archeologische diensten, brandweerkorpsen, enz.... Wij hebben meer dan 100 verschillende detectors alsook een groot assortiment accessoires permanent in voorraad. U bent dus hartelijk welkom in onze 200m² grote toonzaal voor alle gewenste vrijblijvende uitleg en informatie.

Ons aanbod is aangepast aan de vraag en dankzij de ervaring die we zelf gedurende meer dan 40 jaar gepassioneerd zoeken opgebouwd hebben. Alle herstellingen van detectors gebeuren in de erkende Europese servicecentra van de detectorfabrikanten. De waarborg varieert van merk tot merk. Voor de meeste detectors is dat 2 jaar, behalve voor Minelab (daar is het 3jaar) en XP geeft maar liefst 5 jaar waarborg!!

Uiteraard Kunt U steeds alle producten via onze webshop, per email of telefonisch bestellen!